Pse çuditeni?

Qamil Xhani
1Ngjarja në Laç shkaktoi habi dhe reagime në opinionin publik. Ngjan gati e pabesueshme. Një deputet i zgjedhur për dy mandate, merr pistoletën dhe qëllon disa qytetarë me armë. Ata që i përkasin të njëjtit subjekt politik ku bën pjesë dhe deputeti, nxituan të thonë se qëlloi jashtë komisariatit. Apo edhe se e bëri për vetëmbrojte! Brenda apo jashtë komisariatit, është një detaj që mund t’u vlejë ekspertëve kriminalistikë, avokatëve dhe policisë.

Continue reading Pse çuditeni?